Poju pieni on jälleen osoittanut olevansa upea, loistava, ihana ja mitä niitä kehusanoja nyt onkaan. Se sijoittui sunnuntain Derby-finaalissa kovatasoisessa seurassa viidenneksi. Lauantain karsinnassa se teki loistavan linnunoton. Se otti linnut ja piikkasi niitä lähes 150 m matkan ja otti sitten kiinteän seisonnan. Jarin ja tuomarin lähestyessä, Jarin jaloista lähti rusakko, joka juoksi suoraan kohti Pojua ja lintuja. Poju oli täysin paikoillaan, mutta tyhmät fasaanit karkoittuivat, kenties rusakon takia. Poju oli yhä paikoillaan. Todella rauhallinen ja kylmähermoinen koira. Harmi, että tilanteessa ei päästy ampumaan.

photo DSC_5871_zpse34444e8.jpg

Bea oli mukana tutustumassa ensi vuoden ilmapiiriin, mutta sen mielestä parasta koko reissussa oli yöpyminen Lapuanhovin valkoisissa lakanoissa. Miten niin pieni koira voi viedä niin ison tilan sängystä?

Pojun serkkupoika Sänkipellon Rocky sijoittui Kultamaljassa toiseksi. Upeaa!

Ja asiasta hieman sivuun. Mikään ei Suomessa ole niin vaikeaa kuin aseluvan hankkiminen. Saas nähdä, ehdinkö saada uuden luvan ennen Ladyt lakialla-kisaa. Lupa umpeutuu pari päivää ennen sitä ja poliisi ei ainakaan helpota luvan uusimista. Prosessi on laitettu alkuun jo elokuussa, mutta siltä näyttää nyt, että lupa ei tule vielä lokakuun loppuun mennessä. Mikään ei ole hetkeen vit harmittanut näin paljon.