Kanaparvi on nyt sitten valmis (keväällä katsotaan tilannetta uudelleen). Tänään joukkoon tuli kaksi mustaa jätti-kochin kanaa. Ratkiriemukkaan (NOT!) hakureissun teimme aamulla ja nyt pihaa koristaa kaksi upeaa kanaa.

Reissu oli siitä erikoinen, että kanoja hakiessamme auton avaimet jäivät virtalukkoon ja Jeeppi päätti sitten lukita itse itsensä. Ja mikä hauskinta, myös toiset avaimet olivat autossa sisällä. Siinä sitten pohdittiin, että mikä ikkuna olisi halvinta lyödä sisään ja ehdin jo lukkosepänkin paikalle tilaamaan, kun Jari murtautui autoon rautalangan avulla. Mitä opimme tästä? Tuskin mitään.

Kanat ovat nyt pihalla pienessä häkissä ja sekä Nelson että Kaneli ovat käyneet tekemässä tuttavuutta kaksikkoon. Kaneli kiersi häkkiä tyynesti "kädet selän takana" ja tarkasteli uusia kanojaan tyytyväisenä. Nelson oli suht tyyni, vähän se katsoi niitä kieroon, mutta ihan hyvin meni. Mutta mitä teki pieni Helmi-Kana (pikkuinen on nyt saanut nimen)? Kävi verkon läpi nokkimassa isompiaan ja juoksi sitten jalkojeni taakse karkuun.

Uusilla ei vielä ole nimiä, mutta eiköhän nekin kohta nimet saa. Ovat tämän kesän nuorikoita, ilmeisesti hieman Kanelia ja Nelsonia vanhempia.

Helmi-Kana

Luka riepoo aivan silmittömästi. Ettäs kehtaavatkin, mokomat kanat!