Eilen kisattiin Ladyt lakialla kisan voitosta Vimpelissä yhdeksän naisen ja koiran voimin. Ilma suosi, aurinko paistoi välillä mukavasti ja tuultakin oli sopivasti. Syksyn sateiden jälkeen pellot olivat paikoin todella märkiä ja ojissa oli vettä ja kunnon kastuminenkin nähtiin. Kun koko naislauma seurasi, jälkijoukoissa sattui ja tapahtui.

Lintutilanteita nähtiin, samoin peräänmenoja, onnistumisia ja kaikkea siltä väliltä. Oli mukava päivä, hyvässä hengessä käveltiin koko päivä ja toisten onnistumisista iloittiin aidosti. Meidän päivä sujui ihan mukavasti, Pate totteli eikä huomioinut jälkijoukoissa kulkevaa Jaria. Vaikka meidän päivämme loppui jo tauolla, jäi kaikesta hyvä maku. Kaikki ainakin muistavat meikäläisen hirmuisesta äänestäni. Ehkäpä uskaltaudun mukaan vielä toistekkin.Tuomarin ohjestus


Ja voi niitä ojia...


Pate on irti


Kisan voittajat Heli ja Moona


Peppi ja Grave Digger


Kisan kakkoset Marjo ja Aku


Peppi ja Grave Digger


Kolmoset Irina ja Poju
Kisa on ohi

Meidän Pojun emä Moona on kyllä loistava koira. Kokeneen koiran varmuudella se nostaa nenän tuuleen ja rauhallisesti edeten se meneen suoraan linnuille. Siellä se sitten odottaa ohjaajaa, tuomaria ja kahta ohiampuvaa pyöveliä... Hurjan paljon Onnea Helille ja Moonalle! Kiitos kaikille mukavasta päivästä.