Eilen Vesilahden ryhmiksessä näyttäytyivät Vala ja Poju. Molemmille tuli jo otsikossa mainittu EH. Tuomarina Eeva Anttinen.

Poju EH JUN1

Kookas, urosmainen. Vaikuttaa lyhyeltä ja on korkearaajainen eli runko on matala. Oikealinjainen ja -ilmeinen uroksen pää. Kauniit silmät. Korvat oikein. Aavistuksen avoin alahuuli. Hyvä kaula. Hieman etuasentoiset lavat. Köyristää hieman selkää. Viimeisten kylkiluiden tulisi olla pidemmät. Riittavät kulmaukset. Lantion tulisi olla pidempi. Runko on oikeanmuotoinen, mutta vielä kapea. Normaalit liikkeet. Oikeanlaatuinen, hieman laineikas karvapeite. Esiintyy hyvin

MH6D8900-normal.jpg

Kuva Jari/Kata Roiha

 

Vala EH AVK2

Feminiininen, sopivankokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Oikealta alhaalta puuttuu P2. Oikeailmeinen ja -linjainen pää, joka saisi olla hieman pidempi varsinkin kuono-osalta. Kauniit silmät, oikea ilme. Riittävä kaula. Etuasentoiset lavat. Oikeanmuotoinen, riittävän pitkä, mutta edestä ja raajojen välistä puutteellinen rintakehä. Lanneosassa muutama selkänikama koholla. Pitkä lanneosa. Lyhyt, jyrkkä lantio. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Sivusta hyväpotkuiset ja edestä kyynärpäistä avoimet, takaa kapeat liikkeet. Niukkahapsuinen, oikealaatuinen karvapeite.

MH6D8908-normal.jpg

Kuva Jari/Kata Roiha

190-normal.jpg

Ihana, rakas Vala! (Kuva Robin Ekström/Matti Backlund)